Forvarm air fryer på 200 grader. Krydre kyllingfilet med salt og pepper på begge sider.
Bland sammen mel, hvitløkpulver, løkpulver, cayenne pepper og litt salt i en bolle. Pisk sammen eggene i en annen bolle. Bland sammen panko, kokosmasse, sesamfrø i en tredje bolle.
Dyp kyllingfilet som du har skjært opp i mindre biter - først i melblandingen - så i egg blandingen - så i panko blandingen. Pass på at alle bitene er godt dekket.
Legg bitene over I air fryer kurven (ikke legg på oppå hverandre, det er mulig du må gjøre dette i flere omganger). Stek i 7-9 minutter, til de er litt brune, snu dem og stek igjen i 7-9 minutter. Til det er stekt gjennom.
I mellomtiden, lag sausen. Ha i litt og litt vann til du får den tykkelsen du ønsker.
Server kylling nuggets med sausen og en salat ved siden av.
- Klem, Silje
Denne hjemmesiden bruker coockies. Vi bruker cookies til å tilpasse våres innhold og annonser, til å vise deg funksjoner til sosiale medier og til å analysere vår trafikk. Vi deler også opplysninger om din bruk av våres webside med våres partnere innenfor sosiale medier, annonsering og analyse. Våre partnere kan kombinere disse dataene med andre opplysninger du har gitt dem eller som de har innsamlet fra din bruk av deres tjenester. Du samtykker til våres cookies hvis du fortsetter å bruke vår hjemmeside.