Ha kokt søtpotet og peanøttsmør i en foodprocessor. Kjør til det er glatt, ha så i kakaopulver, lønnesirup og appelsin skall - kjør en gang til.
Ha kikert lake I en ren bolle sammen med sitron saften og pisk med en håndmikser til dette blir stift. Dette vil ta ca 3 - 6 minutter. Du burde kunne klare å snu bollen uten at noe av det rører på seg.
Bland inn den piskede kikert laken sammen med sjokolade blandingen til det er godt blandet. Blandingen vil senke litt sammen. Ha det over i 4 dessert skåler og ha i kjøleskapet i ca 8 timer eller over natten. Pynt gjerne med en klementin skive hvis du ønsker det.
Denne hjemmesiden bruker coockies. Vi bruker cookies til å tilpasse våres innhold og annonser, til å vise deg funksjoner til sosiale medier og til å analysere vår trafikk. Vi deler også opplysninger om din bruk av våres webside med våres partnere innenfor sosiale medier, annonsering og analyse. Våre partnere kan kombinere disse dataene med andre opplysninger du har gitt dem eller som de har innsamlet fra din bruk av deres tjenester. Du samtykker til våres cookies hvis du fortsetter å bruke vår hjemmeside.